Levertijd

Vrijwel alle hardlopende producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit wil zeggen dat een bestelling die op werkdagen en zaterdag voor 17:00 uur is besteld en betaald, die dag nog wordt verzonden of kan worden afgehaald. Het voorraadnivo van de artikelen in onze website wordt apart weergegeven bij de artikelinformatie.

Wij kennen een aantal levertijd/ voorraadnivo indicatoren die je op de website bij elk artikel aantreft

Hieronder per levertijdindicatie op de webshop een toelichting.

direct leverbaar Licht groene levertijdindicator  (direct leverbaar)
Indien de levertijdindicator bij een product groen is en er staat bij direct leverbaar dan bedraagt de verwachte levertijd 1 werkdag. Dit wil zeggen dat de bestelling meteen kan worden afgehaald of indien voor 17:00 uur is besteld en betaald, de bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden.

1 tot 6 werkdagen Donker groene levertijdindicator (1 tot 6 werkdagen)
Indien de levertijdindicator bij een product groen is dan bedraagt de verwachte levertijd 1 tot 6 werkdagen. Als je een artikel met een groene levertijdindicator voor 17:00 uur tijdens werkdagen en zaterdag bestelt dan is de kans zeer groot dat het artikel de volgende werkdag binnenkomt en is af te halen of verzonden kan worden. Bij een groene indicator wordt in 99% van de gevallen een levertijd van 24 uur bij afhalen en 48 uur bij verzending behaald.

6 tot 10 werkdagen Oranje levertijdindicator (6 tot 10 werkdagen)
Indien de levertijdindicator bij een product oranje is dan bedraagt de verwachte levertijd 7 tot 10 werkdagen. Diveshop.nl en de leveranciers hebben beide geen voorraad ter beschikking. De leverancier wacht op een levering vanuit de fabrikant en verwacht deze spoedig te ontvangen.

langer dan 10 werkdagen Rode levertijdindicator (Langer dan 10 werkdagen)
Indien de levertijdindicator bij een product rood is dan bedraagt de verwachte levertijd meer dan 10 werkdagen. De leverancier heeft een bestelling uitstaan bij de betreffende fabrikant maar vooralsnog geen levertijdinformatie ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld komen door schaarste op een grondstof, productieproblemen, transportproblemen of verkeerde allocatie van producten.

Pre-order Blauwe levertijdindicator (Pre-order)
Indien de levertijdindicator bij een product blauw is dan gaat het om een pre-order product. Het is een nieuw product waarop nog geen eerdere levering is geweest. Onze leverancier wacht op de eerste levering vanuit de betreffende fabrikant. Wij verwachten de eerste levering in de komende weken.

Op aanvraag Paarse levertijdindicator (Op aanvraag)
Indien de levertijdindicator bij een product paars is dan is er geen verwachte levertijd beschikbaar ofwel deze is onbekend. Artikelen met een paarse levertijdindicator zijn vrij exclusief en worden door een leverancier speciaal besteld. Of de leverancier beschikt niet over een adequaat voorraadsysteem waarop betrouwbare levertijden te baseren zijn.

EOL
Een veel gebruikte term voor producten die uit het assortiment worden gehaald is EOL (End Of Life). Dit betekent dat het product aan het eind van zijn levenscyclus is. De leverancier of fabrikant stopt met de distributie van het product. EOL producten worden zoveel mogelijk automatisch van Diveshop.nl gehaald. Het kan echter voorkomen dat na het doorbestellen bij een leverancier toch blijkt dat een product EOL is. Wij zullen je hier dan direct van op de hoogte stellen.

Uit collectie
Helaas zijn deze producten niet meer leverbaar maar wij advieseren U graag over een vervangend product 

Verwachte levertijden
Diveshop werkt met verwachte levertijden. In meer dan 98% van de gevallen behalen wij de verwachte levertijd zonder problemen. Indien de levertijd onverwacht oploopt boven de verwachte levertijd dan informeren wij u per e-mail over de nieuwe verwachte levertijd. Voor de levertijd van een complete bestelling geldt altijd de levertijd van het artikel met de langste levertijd. Wij kunnen op verzoek een order splitsen om het deel met een korte levertijd al sneller uit te leveren. In dat geval kunnen extra verzendkosten in rekening gebracht worden.

Vergelijk artikelen

Je hebt geen artikelen geselecteerd om te vergelijken.

Nieuwsbrief
  • Voor 17.30 besteld, dezelfde dag verzonden, mits op voorraad
  • Goed advies, wij duiken ook
  • Premium dealer van alle grote duikmerken
  • De juiste keuze door diverse filter opties
  • Gratis verzending boven de 65 euro  in NL en BE