Prijzen onderhoud duikmateriaal

Onderstaande prijzen onderhoud duikmateriaal zijn prijzen INCLUSIEF materiaal, ultrasoonreiningen indien van toepassing en gratis verzending heen en terug.  

 
Servicebeurt eerste en tweede trap ongebalanceerd      65
Servicebeurt eerste en tweede trap gebalanceerd 100
Servicebeurt octopus ongebalanceerd 20
Servicebeurt octopus gebalanceerd 30
Servicebeurt manometer/console 15
Servicebeurt jacket met inflator 40
Batterijwissel Citizen horloge 65
Batterijwissel Suunto computer 45

Onderhoud ademautomaat

 

 

 

 

 

 

 

Waar bestaat een onderhoudsbeurt uit?

De duikmaterialen worden op hun goede werking getest voordat de servicebeurt begint. Daarna wordt het artikel volledig gedemonteerd en ultrasoon gereinigd indien de voorschriften dat niet verbieden. De duikmaterialen worden voorzien van nieuwe onderdelen die jaarlijks vervangen dienen te worden en vervolgens weer geassembleerd. Deze onderdelen zijn in de prijs inbegrepen. De onderhoudsman test al het materiaal op de goede werking.

Wat wordt vervangen?

Vervangen worden alle door de fabrikant voorgeschreven onderdelen. Extra onderdelen die aan vervanging toe zijn worden automatisch vervangen tot een maximum van 20% boven de prijzen uit de tarief lijst. Verwachten wij dat jouw servicebeurt meer dan 20% duurder gaat worden dan de tarieflijst aangeeft, nemen wij contact met je op om onze bevindingen met je te bespreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vervangen van een of meerdere slangen, of een technisch noodzakelijke update van jouw duikartikel.

Wat is de levertijd?

Reken op een doorlooptijd  van ongeveer 5 werkdagen mits alle te vervangen onderdelen bij ons op voorraad zijn. Je wordt via onze website op de hoogte gehouden van het verloop van de servicebeurt en je kunt precies zien of de beurt in afwachting is, hoe lang de wachtrij is en wanneer de behandeling start.

Hoe kan ik betalen?

Als de servicebeurt of reparatie klaar is, ontvang je een mailtje met daarin de totale kosten zoals overeengekomen. In deze mail zit een link naar Ideal zodat je gemakkelijk kunt betalen. Zodra je betaling ontvangen is worden jouw materialen verstuurd.

Garantie

Op jouw onderhoudsbeurt of reparatie ontvang je drie maanden garantie. Mocht er zich een defect voordoen maak je eenvoudig een nieuwe serviceopdracht aan, refereer je aan de servicebeurt die je materiaal gehad heeft en verstuur je de materialen gratis zodat wij deze voor je nakijken en het mogelijke defect verhelpen. Ademautomaten zijn gevoelige instrumenten. Uiteraard worden alle duikmaterialen getest alvorens ze ons servicecentrum verlaten. Het kan zijn dat ademautomaten na de eerste paar keer duiken bijgesteld moeten worden om licht blazen tegen te gaan. Het is verstandig om je duikmaterialen te testen direct na ontvangst, bij voorkeur door het maken van een testduik. Om die reden is het verstandig de servicebeurt ruim voor je duikvakantie in te plannen zodat je de gelegenheid hebt om de goede werking te testen.

Workflow Scubaonderhoud.nl

 

 

  • Goed advies, wij duiken ook
  • Premium dealer van alle grote duikmerken
  • De juiste keuze door diverse filter opties